Tristar Stofzuiger

Wanneer je op zoek bent naar een wat goedkopere stofzuiger die doet wat hij moet doen, kan het slim zijn om eens te kijken bij het aanbod van Tristar. Het merk, wat veel meer apparaten dan alleen stofzuigers aanbiedt, heeft een aantal budget stofzuigers op de markt gebracht. Kijken we bijvoorbeeld naar de sledestofzuigers van het merk, dan haal je er al een in huis voor nog geen 50 euro.

Vanwege de grote hoeveelheid vragen die wij binnen hebben gekeregen over Tristar, waaronder of de stofzuigers wel goed zijn, hebben we besloten om een uitgebreide merkengids te maken. In deze gids ontdek je alles wat je moet weten over een Tristar stofzuiger: welke modellen zijn er allemaal, waarin verschillen deze en waar kun je ze zoal kopen? We sluiten de gids af met een handige FAQ voor antwoord op veelgestelde vragen.

Alle Tristar stofzuigers

Als we kijken naar het aanbod van verschillende typen stofzuigers van Tristar, dan is er in grote lijnen sprake van vier soorten modellen. Zo is er een traditionele stofzuiger met zak van Tristar te vinden, maar biedt het merk ook een zakloze stofzuiger aan. Voor de smart home liefhebbers hebben we ook goed nieuws: van Tristar zijn er namelijk ook robotstofzuigers beschikbaar. Kruimels of kleine rommel opzuigen? Dan kun je aan de slag met een Tristar kruimeldief.

Tristar stofzuiger met zak

Tristar heeft net als veel standaard stofzuigermerken een traditionele sledestofzuiger met zak in haar assortiment. Wat wel enorm opvallend is dat Tristar zelfs een hybride stofzuiger heeft; deze stofzuiger kan met en zonder zak gebruikt worden. De stofzuigers met zak (en hybride) op een rij:

 • Tristar SZ-1920
 • Tristar SZ-1930
 • Tristar SZ-1932 2-in-1 (Hybride)
tristar stofzuiger kopen
De hybride stofzuiger van Tristar. © Bol.com/Tristar

Tristar zakloze stofzuiger

Zoals we daarnet al aangaven heeft Tristar dus ook zakloze stofzuigers. We laten de Hybride stofzuiger die we hierboven hebben uitgelegd achterwege bij de zakloze varianten. Bekijk alle zakloze stofzuigers op een rij:

 • Tristar SZ-3135 (Cycloon stofzuiger)
 • Tristar SZ-2174
 • Tristar SZ-2131

Tristar robotstofzuiger

Tristar heeft ook een robotstofzuiger in haar assortiment. Deze stofzuiger werd op een bijzondere manier verkocht: want naast webshops als Mediamarkt en Blokker werd de robotstofzuiger zelfs verkocht bij supermarkt Dirk. Ja, gewoon in de supermarkt.

 • Tristar XS-4185

Er wel iets opvallends: deze robotstofzuiger is online nergens meer te vinden; ook op de website van Tristar zelf lijkt deze stofzuigerrobot verdwenen te zijn. We doen op het moment van schrijven onderzoek hiernaar.

Tristar kruimeldief

Tristar heeft verschillende kruimeldieven op de markt gebracht. De kruimeldieven staan bekend om haar lage prijzen: goedkope kruimelzuigers dus! We zetten de modellen van dit moment op een rij:

 • Tristar KR-3178
 • Tristar KR-2156
 • Tristar KR-3150

Met name de laatste, de KR-3150, vinden wij persoonlijk erg mooi. Hij doet ons zelfs een beetje denken aan de kruimeldief van Shark.

tristar kruimeldief kopen
De mooie kruimeldief van Tristar. © Bol.com/Tristar

Tristar steelstofzuiger

Het laatste model stofzuiger van Tristar is natuurlijk de steelstofzuiger. Op het moment van schrijven biedt Tristar vijf verschillende steelstofzuigers aan:

 • Tristar SZ-1990
 • Tristar SZ-1977
 • Tristar SZ-2000
 • Tristar SZ-1918

Wij raden je aan om voor je aankoop ook onze gids voor een staande stofzuiger kopen goed door te nemen. We gaan daar namelijk goed in op de minimale vereisten in onze ogen van zo’n steelstofzuiger.

Tristar stofzuigers vergelijken

Nu we weten welke Tristar stofzuigers kunnen we ze op een rij zetten. In onderstaande tabel kun je alle Tristar stofzuigers vergelijken. Tip: maak gebruik van de pijltjes om ze eenvoudig te sorteren op bijvoorbeeld de prijs of het model stofzuiger.

Beste Tristar stofzuiger

Op de vraag welke Tristar stofzuiger de beste is, kunnen we niet éénduidig antwoord geven. Het is namelijk nog maar de vraag wat voor soort stofzuiger je zoekt. We hebben een overzichtje gemaakt van alle beste keuzes per stofzuiger model.

 • Beste Tristar stofzuiger met zak: Tristar SZ-1920
 • Beste Tristar zakloze stofzuiger: Tristar SZ-3135 (Cycloon stofzuiger)
 • Beste Tristar kruimeldief: Tristar KR-3178
 • Beste Tristar steelstofzuiger: Tristar SZ-1980
 • Beste Tristar robotstofzuiger: Tristar Xs-4185

We hebben bovenstaande beste Tristar stofzuiger keuzes gebaseerd op de beste beoordelingen van grotere webshops als Bol.com en Mediamarkt.

Tristar stofzuiger kopen: waar?

Tristar stofzuigers kun je bij veel verschillende winkels kopen. Op de website van Tristar zelf ontdek je een handig overzicht waar je meerdere stofzuigers aan kunt vinken om ze eenvoudig met elkaar te vergelijken. Bij de volgende shops ontdek je Tristar stofzuigers:

 • Blokker
 • Bol.com
 • Mediamarkt
 • Amazon

FAQ: veelgestelde vragen over een Tristar stofzuiger

De afgelopen periode kregen we een aantal vragen binnen over Tristar stofzuigers. Zo vroeg men zich veelal af welke soorten er allemaal zijn én of er ook een robotstofzuiger te koop is van het merk. We hebben de veelgestelde vragen gebundeld in onderstaande FAQ.

Welke stofzuiger modellen zijn er allemaal van Tristar?

Tristar heeft veel verschillende stofzuigers: steelstofzuigers, stofzuigers met en zonder zak, een robotstofzuiger en kruimeldieven.

Is er van Tristar ook een robotstofzuiger gelanceerd?

Ja, er is één keer een robotstofzuiger van Tristar verschenen. Om een of andere reden kunnen we deze echter nergens meer vinden.

Waar kan ik een Tristar stofzuiger kopen?

Tristar stofzuigers kun je kopen bij heel veel verschillende webshop: van Bol.com tot Mediamarkt.

Zijn de stofzuigers van Tristar goed?

We hebben tot op heden niets aan te merken op de kwaliteit van de stofzuigers van Tristar. Ze zijn een stuk goedkoper, maar hebben dan ook minder functies.

Heb jij zelf een ervaring met een Tristar stofzuiger en wil je deze delen met ons? Dan kun je onderaan de pagina een reactie achterlaten. Je kunt ons natuurlijk ook een berichtje sturen.