Samsung Stofzuiger

De kans is groot dat als je nu om je heen kijkt in de kamer dat je iets ziet staan van Samsung. Het is misschien wel hét merk op het gebied van huishoudelijke apparatuur: van koelkasten tot stofzuigers. En juist dat laatste trekt natuurlijk onze aandacht, gezien wij als stofzuiger experts alles willen weten over de Samsung stofzuiger. De stofzuigers van Samsung zijn van hoge kwaliteit en het merk volgt – zoals we ook al hadden verwachten – de ontwikkelingen op de voet. Onlangs lanceerde Samsung nog een robotstofzuiger, perfect voor de smart home liefhebber.

Er bestaan toch nog heel wat vragen over stofzuigers van Samsung: welke zijn er allemaal? Heeft Samsung ook een zakloze stofzuiger én zo ja: waar kan ik deze dan kopen? Voor ons reden genoeg om deze complete Samsung stofzuiger gids te schrijven met alles wat je moet weten. We sluiten de gids af met een handige FAQ, zodat je het antwoord kunt ontdekken op veelgestelde vragen.

Samsung stofzuigers

Samsung heeft de afgelopen jaren heel wat interessante stofzuigers gelanceerd en op de markt gebracht. Van de traditionele sledestofzuiger zonder zak tot lichtgewicht steelstofzuiger. En – zoals we daarnet al vermeldden – ook een robotstofzuiger, die vandaag de dag natuurlijk super populair zijn in de slimme woningen. Kijken we naar de verschillende categorieën, dan zijn dat er dus drie: steelstofzuigers, robotstofzuigers en zakloze sledestofzuigers (stofzuigers zonder zak op wielen).

Samsung steelstofzuiger

Laten we starten met de Samsung steelstofzuiger. Samsung biedt deze draadloze staande stofzuigers aan in de ‘Jet’ serie. De steelstofzuigers verschillen van elkaar in kracht en filtersystemen. Zo zijn er steelstofzuigers met een HEPA-filtratiesysteem, maar hebben dat niet allemaal. Waar ze wel om bekend staan is dat ze gebruik maken van de Multi Cyclone technologie. Naast de Jet-serie heeft Samsung ook zogeheten POWERstick modellen.

Alle Samsung steelstofzuigers op een rij:

 • Samsung Jet 90 complete extra
 • Samsung Jet 70 turbo
 • Samsung Jet 75 complete
 • Samsung Jet 90 complete
 • Samsung POWERstick VS6000 Easy Reach
 • Samsung POWERstick Essential Grey
 • Samsung Jet 90E pet
 • Samsung POWERstick PRO VS8000
 • Samsung POWERstick PRO VS8000 Complete
 • Samsung POWERstick VS6000

Alle steelstofzuigers van Samsung zijn draadloos. Lees meer over het model in de gids voor een staande stofzuiger kopen.

Samsung robotstofzuiger

Goed nieuws voor de smart home liefhebbers: Samsung heeft namelijk ook een aantal slimme robotstofzuigers op de markt gebracht. Deze stofzuigers kunnen zelfstandig schoonmaken en zijn voorzien van zogeheten ‘FullView Sensoren’. Hiermee worden meubels en andere objecten herkent en hoef je ook niet bang te zijn dat hij per ongeluk van de trap afrijdt. Samsung heeft de robotstofzuigers ‘POWERbot’ genoemd. Er zijn op dit moment twee typen:

 • POWERbot Animal Complete (goed voor huisdieren haren)
 • POWERbot Smart Control (goed voor smart home)

De robotstofzuigers van Samsung staan bekend om het feit dat ze erg dun zijn én extra krachtig werken. Door de vierkante achterzijde kan de robotstofzuiger ook perfect in hoeken schoonmaken, wat Samsung zelf ‘Edge Clean Master’ noemt.

samsung stofzuiger kopen
De robotstofzuiger van Samsung. © Bol.com/Samsung

Samsung zakloze stofzuiger

Ben je op zoek naar een traditionele stofzuiger van Samsung? Een sledestofuziger op wielen die je gewoon in het stopcontact steekt? Dan heb je bij Samsung zelf keuze uit twee verschillende modellen:

 • Samsung VC5100 Anti-tangle Power Active
 • Samsung VC2100 Anti-tangle Compact

Samsung stofzuigers vergelijken

Nu we alle Samsung stofzuiger modellen op een rij hebben gezet, is het interessant om ook te kijken naar de prijzen. We hebben in onderstaand overzicht alle Samsung stofzuigers opgenomen die we hierboven hebben benoemd. Je kunt gebruik maken van de pijltjes om ze te vergelijken op bijvoorbeeld de prijs of het feit of ze draadloos zijn of niet!

We proberen bovenstaand overzicht natuurlijk up to date te houden: het kan goed zijn dat er op dit moment een model ontbreekt. Je kunt ons altijd een berichtje sturen, zodat we hem kunnen updaten. Stellen we zeer op prijs! 🙂

Beste Samsung stofzuiger

We krijgen veelal de vraag wat nu eigenlijk de beste Samsung stofzuiger op dit moment is. Hierbij is het natuurlijk nog maar de vraag welke stofzuiger soort jij wil kopen? Ga jij voor een robotostofzuiger of juist een compacte steelstofzuiger om het heft in eigen handen te houden? We hebben besloten om voor elk model de beste keuze uit te lichten.

 • Beste Samsung robotstofzuiger: Samsung POWERbot Smart Control
 • Beste Samsung steelstofzuiger: Samsung Jet 75 complete
 • Beste Samsung stofzuiger zonder zak (zakloze stofzuiger): Samsung VC2100 Anti-tangle Compact

We hebben bovenstaande resultaten gebaseerd op vele reviews bij diverse verkooppunten. We updaten deze resultaten waar nodig.

Waar kun je allemaal een Samsung stofzuiger kopen?

Tegenwoordig kun je bij heel veel verkooppunten een Samsung stofzuiger kopen. Kijken we naar de wat populaire webshops, dan zien we daar bijna alle modellen wel terugkomen. Een simpele zoekopdracht bij Bol.com leert ons dat er al 92 resulaten zijn als we specifiek zoeken naar Samsung stofzuigers. Hiervan zijn 9 stofzuigers. Bij Mediamarkt, Coolblue en Amazon ontdekken we ook stofzuigers van het merk. Een overzicht van de populaire verkooppunten:

 • Webshop van Samsung zelf
 • Bol.com
 • Coolblue
 • Mediamarkt
 • Blokker (soms)

Een interessante webshop gespot die we moeten toevoegen? Laat het ons weten!

FAQ: meestgestelde vragen

Er bestaan veel vragen over Samsung stofzuigers. Zo is het lang niet altijd bekend dat er ook robotstofzuigers zijn én dat je ze ook bij andere webshops dan die van Samsung zelf kunt kopen. We zetten de veelgestelde vragen die we binnen hebben gekregen hieronder op een rij gezet.

Welke stofzuigers heeft Samsung allemaal?

Samsung heeft drie soorten stofzuigers op dit moment: steelstofzuigers, robotstofzuigers en zakloze stofzuigers.

Zijn de stofzuigers van Samsung goed?

De stofzuigers van Samsung staan bekend om haar goede zuigkracht in combinatie met goede filtering. Zowel de robotstofzuigers als de steelstofzuigers zijn van goede kwaliteit.

Wat is de beste Samsung stofzuiger op dit moment?

Het is maar net welke stofzuiger jij zoekt. Kijken we naar de steelstofzuiger dan is de Jet 75 complete in onze ogen de beste keuze.

Waar kan ik Samsung stofzuigers kopen?

Je ontdek stofzuigers van Samsung onder meer bij Bol.com, Coolblue en Amazon. Ook heeft Samsung een eigen webshop, waar je soms goedkoper uit kunt zijn!

Heb je een aanvullende vraag of feedback op onze koopgids? Laat gerust een reactie achter!