Nilfisk Stofzuiger

Wanneer we het hebben over professionele stofzuigers voor in de schoonmaakindustrie, dan kan het merk Nilfisk niet ontbreken. Al jarenlang is het dé specialist op het gebied van – met name – industriële stofzuigers en machines. Dit gaat verder dan enkel een Nilfisk stofzuiger: zo zijn er ook Nilfisk schrobmachines en hogedrukreinigers. Maar als experts van Stofzuigerskopen.nl richten wij onze pijlen en aandacht natuurlijk op de stofzuigers van het merk.

Er bestaan heel wat vragen over stofzuiger modellen van Nilfisk. Welke soorten zijn er allemaal? Waar verschillen deze in en welke kan ik dan het beste kopen? En als ik ze wil kopen, waar kan ik dan terecht? Deze en heel veel andere vragen proberen we in deze uitgebreide Nilfisk stofzuiger gids te behandelen. We sluiten de gids af met een rijtje veelgestelde vragen, zodat je wellicht ook nog antwoord kan krijgen op jouw vragen.

Nilfisk stofzuiger: verschillende soorten

Zoals we daarnet al aangaven zijn er van Nilfisk met name professionele stofzuigers op de markt gebracht. Toch biedt Nilfisk ook veel interessante huishoud stofzuigers aan, waarvan de Select-serie best wel bekend is. Naast deze stofzuigers voor in de woonkamer zijn er dus ook nog industriële stofzuigers en water stofzuigers (waarmee je inderdaad water op kunt zuigen).

We gaan alle verschillende soorten stofzuiger modellen van Nilfisk een voor een behandelen binnen het huishoudelijke assortiment. We laten de professionele stofzuigers in deze gids achterwege. Bekijk in onderstaande video van Coolblue over wat voor soort stofzuigers we het hebben.

Nilfisk huishoud stofzuigers

Nilfisk heeft een groot assortiment aan stofzuigers voor thuisgebruik. Het kan gaan om stofzuigers met zak in de vorm van een sledestofzuiger (op wielen die je achter je aan laat rijden) tot steelstofzuigers en kruimelzuigers. Onderling verschillende stofzuigers weer van snoerloze varianten tot bedrade stofzuigers. Laten we eerst kijken welke stofzuiger-series er allemaal zijn, waarna we ze daarna vergelijken op verschillende factoren.

Nu we alle series van de Nilfisk stofzuigers op een rij hebben gezet, is het interessant om ze met elkaar te vergelijken.

nilfisk stofzuiger kopen
Een lichtblauwe Nilfisk One. © Nilfisk / Bol.com

Nilfisk stofzuigers vergelijken

Zoals we daarnet al benoemden hebben we alleen ingezoomd op de huishoud stofzuigers van Nilfisk. Om je een goed beeld te geven van de draadloze stofzuigers en bijhorende vanafprijzen, hebben we de verschillende series opgenomen in onderstaande tabel.

Mist er een serie? Stuur ons dan gerust een berichtje, zodat we deze Nilfisk koopgids met z’n allen compleet kunnen maken.

Beste Nilfisk stofzuiger

Het is natuurlijk nog maar de vraag wat voor soort Nilfisk stofzuiger je zoekt. In deze paragraaf gaan we wél verder dan enkel de huishoudelijke stofzuigers. Zoals we daarnet al aangaven heeft Nilfisk ook bouwstofzuigers, waterstofzuigers en alleszuigers. Hieronder kun je de beste Nilfisk stofzuiger per model ontdekken.

Noot: we hebben bovenstaande resulaten gebaseerd op de reviews bij de grotere webshops waar Nilfisk stofzuigers verkocht worden. Benieuwd waar je ze zoal kunt kopen? Check dat hieronder.

Waar kun je een Nilfisk stofzuiger kopen?

Een Nilfisk stofzuiger kopen kan op veel verschillende plekken. Wel hebben we opgemerkt dat het afhankelijk is van het soort Nilfisk stofzuiger dat je zoekt, waar je het beste kunt kijken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een huishoudelijke stofzuiger dan kun je prima een model scoren bij zaken als Bol.com en Mediamarkt. Wil je een professionele stofzuiger, dan kun je vaak beter een kijkje nemen in de webshop van Nilfisk zelf of bij de wat professionelere shops.

Bij de volgende webshops vind je in ieder geval vaak stofzuigers van Nilfisk voor thuisgebruik:

  • Mediamarkt
  • Bol.com
  • Coolblue
  • Blokker
  • Amazon (check hier ook alles over een Amazon stofzuiger kopen en vergelijken)

FAQ: veelgestelde vragen

Op de redactie krijgen we zo nu en dan vragen binnen over Nilfisk stofzuigers. We hebben de veelgestelde vragen gebundeld in onderstaande FAQ.

Wat voor soort stofzuigers zijn er allemaal van Nilfisk?

Nilfisk staat met name bekend om haar professionele stofzuigers. Toch kent Nilfisk ook enkele huishoudelijke stofzuigers.

Is Nilfisk een goed stofzuigermerk?

Zeker, Nilfisk staat bekend om haar hele goede kwaliteit stofzuigers. Al jarenlang is Nilfisk niet meer weg te denken uit de stofzuigerwereld.

Waar kan ik een Nilfisk stofzuiger kopen?

Bij verschillende webshops kun je terecht voor het kopen van een Nilfisk stofzuiger. Zo kun je voor - met name - huishoud stofzuigers bekend bij onder meer Bol.com.

Is er een stofzuiger aanbieding voor Nilfisk beschikbaar?

Er is altijd wel een mooie Nilfisk stofzuiger aanbieding te fiksen. In onze gids geven we onmisbare bespaartips!

Heb jij zelf nog een aanvullende vraag? Laat dan gerust een reactie achter óf stuur ons een berichtje.