Mediamarkt Stofzuiger

Als we kijken naar webshops die stofzuigers verkopen is Mediamarkt een grote speler. Bijna alle bekende stofzuigermerken zijn terug te vinden in het assortiment van deze winkel. In deze stofzuigergids vertellen we alles wat je moet weten over stofzuigers kopen bij de Mediamarkt. Zo staan we stil bij de beste beoordeelde stofzuiger volgens klanten van de Mediamarkt en zetten we redenen op een rij waarom je hier goed zou kunnen slagen.

Stofzuiger kopen bij Mediamarkt

Zoals we daarnet al aangaven kan Mediamarkt eigenlijk niet over het hoofd gezien worden als een populaire winkel (en webshop) waar je prima kunt slagen voor je stofzuigers. Er zijn een aantal voordelen (hier komen we straks uitgebreider op terug) waarom het zeker slim is om eens een kijkje te nemen bij deze winkel.

Welke stofzuigers zijn er allemaal?

Laten we eerst eens kijken welke stofzuigers je allemaal tegenkomt bij Mediamarkt. We beginnen met een overzicht van de verschillende soorten modellen stofzuigers. Vanzelfsprekend gaat het om consumenten stofzuigers (je zal er dus niet goed kunnen slagen voor industriële stofzuigers als een alleszuiger of een bouwstofzuiger.

In totaal verkoopt Mediamarkt – op het moment van schrijven – 266 verschillende stofzuigers.

De verschillende stofzuigermodellen bij Mediamarkt met de huidige aantallen modellen:

Bijna alle populaire stofzuigermerken ontdekken we bij deze webshop. Deze hebben bijna allemaal wel een model die we hierboven hebben genoemd op de markt gebracht die je ook tegenkomt in de schappen van de Mediamarkt. In totaal is er van 28 verschillende merken een stofzuiger te koop bij Mediamarkt.

Een greep uit de merken:

mediamarkt stofzuiger webshop
De webshop van Mediamarkt met stofzuigers. © Mediamarkt.nl

Beste Mediamarkt stofzuiger

Natuurlijk zijn we razend benieuwd naar de beste stofzuiger bij Mediamarkt. Mediamarkt biedt met twee verschillende onderzoeken de beste modellen aan. Zo is er sprake van een ‘beste koop’ stofzuiger, de stofzuiger die volgens de webshop het beste gekocht kan worden.

Aan de andere kant is er ook nog de best geteste stofzuiger: deze stofzuiger scoort het best op specifieke eigenschappen en staat los van de beste koop. Kijken we naar de modellen dan zijn dat nu de volgende stofzuigers:

Opvallend genoeg zijn beide stofzuigers rood. Of dat er iets mee te maken heeft…?

Mediamarkt ‘adviseert’ stofzuigers

Wanneer je bij Mediamarkt een kijkje neemt op de webshop pagina vol met stofzuigers, dan zul je ook een filter zien met ‘Mediamarkt adviseert’. Dit zijn een handjevol stofzuigers die de webshop aanraadt op basis van verschillende factoren. Hoogstwaarschijnlijk heeft dit te maken met de populariteit, beschikbaarheid, prijs en beoordeling van eerdere kopers.

Denk hierbij aan een super stille stofzuiger of een stofzuiger die ontzettend goed scoort op zuigkracht.

Voordelen van Mediamarkt

Mediamarkt heeft een aantal bijzondere voordelen, waardoor het interessant kan zijn om daar je stofzuiger aan te schaffen. Zo is er sprake van – bijna – altijd een scherpe prijs: de webshop houdt concurrentie in de gaten en zit er in veel gevallen nét onder.

Ook hanteert Mediamarkt een gratis verzending van stofzuigers en is er vaak sprake van een cashback actie bij diverse modellen. Hierbij krijg je een gedeelte van je aankoopbedrag terug. We zullen straks dieper in gaan op deze vorm van stofzuiger aanbiedingen in de volgende alinea.

De redenen om je stofzuiger bij Mediamarkt te kopen:

  • Scherpe prijzen
  • Grote voorraad
  • Vaak interessante cash-back acties
  • Handige filters in webshop
  • Goed advies (ook met video)

Het advies is ook te vinden in video’s op YouTube. Bekijk hieronder een voorbeeld.

Stofzuiger aanbiedingen bij de Mediamarkt

Zoals we daarnet al aangaven heeft Mediamarkt soms interessante aanbiedingen. En nee: niet alleen met speciale aanbiedingsdagen als Black Friday, maar ook het hele jaar door. Mediamarkt maakt onderscheid in drie verschilende soorten stofzuiger aanbiedingen:

  • Cash-back acties: bij deze acties krijg je vaak een gedeelte van je aankoopbedrag teruggestort op je rekening. In sommige gevallen kan de korting oplopen tot wel 100 euro.
  • Mega deals: dit zijn de beste aanbiedingen van Mediamarkt waarmee je stofzuigers vaak écht voor een hele lage prijs kunt kopen.
  • Aanbiedingen: natuurlijk zijn er ook reguliere aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn niet zozeer exclusief, omdat we ze vaak ook zien bij andere verkooppunten als Bol.com en Blokker.

Er zijn veel websites die ook aanbiedingen voor stofzuigers op een rij zet. Zo is er ook een speciale stofzuiger aanbiedingen pagina te ontdekken bij Bestestofzuigers.nl.

FAQ: veelgestelde vragen over mediamarkt stofzuiger

Op de redactie kregen we veel vragen binnen over het feit of Mediamarkt een goede keuze zou zijn om je stofzuiger aan te schaffen. Dit was voor ons een van de redenen om bovenstaande gids te schrijven. Bekijk hieronder de vragen die wij zo nu en dan voor ogen krijgen.

Kun je bij Mediamarkt goed scoren voor een stofzuiger?

Zeker! Mediamarkt heeft heel veel soorten stofzuigers op voorraad. In veel gevallen is de prijs lager dan bij concurrentie, omdat Mediamarkt een laagste prijs garantie hanteert.

Zijn er vaak Mediamarkt stofzuiger aanbiedingen?

Zo nu en dan kom je interessante stofzuiger deals tegen bij Mediamarkt. Denk aan een cash-back actie tot aan een zogeheten megadeal. In sommige gevallen kun je honderden euro's in je zak houden.

Wat voor stofzuigers kan ik allemaal kopen bij Mediamarkt?

Alle consumenten stofzuigers ontdek je bij mediamarkt: steelstofzuigers, stofzuigers met zak, zakloze stofzuigers, kruimeldieven en robotstofzuigers. Voor de industriële stofzuigers ben je bij Mediamarkt niet aan het juiste adres.

Waarom zou ik mijn stofzuiger bij Mediamarkt kopen?

Bij Mediamarkt ontdek je vaak de scherpste prijzen, is de voorraad vaak goed op orde en heb je keuze uit ongelooflijk veel soorten stofzuigers. Ook kun je rekenen op op-maat advies!

Heb je een aanvullende vraag? Stuur ons dan gerust een berichtje of laat een reactie achter onderaan de pagina!