Dirt Devil Stofzuiger

De kans is groot dat je ooit wel eens gehoord hebt van Dirt Devil. Het merk heeft namelijk in korte tijd een flinke naamsbekendheid opgebouwd in stofzuigerland. Dirt Devil staat bekend om haar stofzuigers met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Met name de zakloze stofzuigers van Dirt Devil springen ertussen uit als de populairste stofzuigers, maar het merk biedt meer dan dat. Zo ontdekken we ook steelstofzuigers en robotstofzuigers van Dirt Devil bij verschillende verkooppunten.

Omdat er nog al wat vragen bestaan over de Dirt Devil stofzuiger, hebben we bij Stofzuigerskopen.nl besloten om een complete koopgids te maken over dit merk. We hebben ons de afgelopen periode flink verdiept in de wereld van Dirt Devil en delen middels deze pagina alles wat je in onze ogen zou moeten weten. Zo staan we stil bij de verschillende stofzuigersoorten van Dirt Devil en vissen we de beste keuzes er tussenuit. We sluiten de gids af met tips waar je de stofzuigers het beste kunt kopen én een handige FAQ: hier kun je antwoorden ontdekken op veelgestelde vragen over een Dirt Devil stofzuiger.

Dirt Devil stofzuiger: alle soorten

Als we inzoomen op de verschillende soorten stofzuigers die Dirt Devil allemaal aanbiedt, merken we op dat het gaat om tientallen modellen. Deze kunnen we onderverdelen in vijf grote stofzuigercategorieën: de traditionele stofzuiger met zak, zakloze stofzuigers, steelstofzuigers, robotstofzuigers én kruimelzuigers, ook wel kruimeldieven genoemd. De stofzuigers zijn vaak beschikbaar in verschillende modellen binnen een categorie: zo zijn er meerdere robotstofzuigers die onder meer verschillen in schoonmaakroutes en drempelhoogtes. Om je kennis te laten maken met de wereld van de Dirt Devil stofzuiger hebben we hieronder een video geplaatst. Het is misschien wel een van de meest geniale stofzuiger reclames die wij ooit hebben gezien. 🙂

Dirt Devil stofzuiger met zak

Een van de eerste stofzuigers die Dirt Devil op de markt bracht waren stofuigers met zak. De stofzuigers met zak van Dirt Devil hebben een vermogen van 700W en zijn voorzien van een High Efficiency motor. Denk niet gelijk dat 700W iets zegt over de zuigkracht: dat het aantal Watt iets zou zeggen over de zuigkracht op specifieke vloeren lijkt allang achterhaald te zijn. Kijken we naar het aanbod van stofzuigers met zak van Dirt Devil, dan ontdekken we enkel het volgende model:

dirt devil stofzuiger kopen
De Dirt Devil Rebel 75. © Bol.com/Dirt Devil

Dirt Devil zakloze stofzuiger

Wij vergelijken Dirt Devil wel vaker met merken als Bestron: het is zo’n merk waar je opvallend laaggeprijsde stofzuigers tegenkomt. Kijken we bijvoorbeeld naar de zakloze stofzuiger, die we ook bij Dirt Devil tegenkomen, dan heb je ze voor geen honderd euro. Een bizar verschil als we dit bijvoorbeeld vergelijken met merken als Dyson of Miele. Echter moeten we hierbij wel vermelden dat er sprake is van een andere kwaliteit. We zeggen niet direct dat het rommel is, maar als we inzoomen op zaken als de levensduur en filtering, dan scoren deze stofzuigers geen tienen.

Op dit moment ontdekken we de volgende zakloze stofzuiger modellen van Dirt Devil:

Dirt Devil steelstofzuiger

Net als andere stofzuigermerken biedt ook Dirt Devil een scala aan steelstofzuigers aan. Het merk bestempeld deze steelstofzuigers met ‘Blade’, waardoor je kunt herkennen dat je met een draadloze (snoerloze) Dirt Devil staande stofzuiger te maken hebt. De steelstofzuigers van Dirt Devil zijn net als de daarnet benoemde stofzuigers opvallend laag geprijsd. Kijken we naar het goedkoopste model, dan ontdek je deze al voor 179 euro. Lang niet zo goedkoop als Bestron, maar wel in vergelijking met de A-merken.

dirt devil steelstofzuiger kopen
De Dirt Devil Renegade steelstofzuiger. © Bol.com/Dirt Devil

Dirt Devil robotstofzuiger

Goed nieuws voor de smart home liefhebbers: Dirt Devil heeft namelijk ook een aantal robotstofzuigers op de markt gebracht. Het is hierbij goed om te vermelden dat we hier wel te maken hebben met een robotstofzuiger die op een willekeurige manier schoonmaakt. In tegenstelling tot een systematische schoonmaakroute, volgen deze stofzuigers willekeurige routes. Hiermee kunnen er dus stukjes vloer overgeslagen worden.

Onder de naam ‘Spider’ heeft Dirt Devil de slimme stofzuigerrobots op de markt geïntroduceerd.

UPDATE | We hebben deze gids moeten updaten, omdat we merken dat veel Dirt Devil robotstofzuigers niet meer op voorraad zijn en komen. We hopen dat het merk binnenkort weer met een nieuw model komt, maar we hebben daar nog geen duidelijkheid over.

Dirt Devil kruimelzuiger

Dirt Devil’s kruimelzuiger, ook wel kruimeldief of handstofzuiger genoemd, was tot voor kort bij veel webshops te koop. Deze ‘Dirt Devil Gator’ kruimeldief zien we echter bijna in geen webshop meer terug. We hopen en verwachten – net als bij de robotstofzuigers – dat Dirt Devil wel binnenkort met nieuwe alternatieven zal gaan komen. We houden je waar mogelijk op de hoogte via deze gids!

Alle Dirt Devil stofzuigers vergelijken

Nu we alle verschillende Dirt Devil stofzuigers besproken hebben, is het interessant om alle modellen op een rij te zetten.

In bovenstaande tabel hebben we enkel Dirt Devil stofzuigers opgenomen die nu nog steeds te koop zijn bij webshops als Bol.com. Mocht jij een toevoeging hebben of juist een model zien wat helemaal niet meer verkrijgbaar is, geef ons dan een seintje. Dat stellen we zeer op prijs! 🙂

Beste Dirt Devil stofzuiger per type

We krijgen geregeld de vraag wat nu de beste Dirt Devil stofzuiger op dit moment is. Hierop kunnen we eigenlijk geen antwoord geven, maar wel een wedervraag stellen: welke stofzuiger wil je hebben? Op basis daarvan kunnen wij namelijk bepalen welke dan de beste keuze is. Omdat we nu niet weten welk model jij zoekt hebben we de beste Dirt Devil stofzuiger per type op een rij gezet.

Bovenstaande resultaten zijn gerealiseerd door tientallen reviews door te nemen bij grotere webshops. We hebben ook het totale aanbod gesorteerd op beste beoordelingen en gekeken naar predicaten van partijen als De Consumentenbond en Kieskeurig.nl.

Waar kun je een Dirt Devil stofzuiger allemaal kopen?

Dirt Devil is zo’n merk die je bij elke elektronica webshop wel tegenkomt. Van Mediamarkt tot Bol.com. Toch hebben we tijdens het schrijven van deze uitgebreide Dirt Devil stofzuiger gids wel wat opgemerkt. Het aanbod van Dirt Devil modellen lijkt flink te slinken. Sterker nog: bij onder meer Coolblue lijkt het aanbod van Dirt Devil zelfs gesaneerd te zijn. We hebben een vraag neergelegd, maar een antwoord is tot op heden nog niet gekomen. Mochten we een antwoord krijgen, dan updaten we deze gids vanzelfsprekend.

Webshops waar je in ieder geval nog wel Dirt Devil stofzuigers kunt kopen zijn onder meer:

Heb jij nog een interessante webshop-tip? Laat het ons dan weten, zodat we het lijstje aan kunnen vullen met interessante partijen.

FAQ: veelgestelde vragen over Dirt Devil

We krijgen zo nu en dan Dirt Devil vragen die te maken hebben met stofzuigers. We hebben de meestgestelde vragen gebundeld in onderstaande FAQ.

Wat voor soort Dirt Devil stofzuigers zijn er allemaal?

Op dit moment heeft Dirt Devil steelstofzuigers, stofzuigers mét en zonder zak en kruimelzuigers in haar assortiment. Ook heeft het merk robotstofzuigers.

Waar kan ik een Dirt Devil stofzuiger kopen?

Bij de grotere webshops kun je terecht voor een nieuwe Dirt Devil stofzuiger. We merken wel een afname in het aanbod bij shops als Coolblue.

Waarom zijn Dirt Devil stofzuigers zo goedkoop?

We hebben te maken met een stofzuiger van wat mindere kwaliteit en minder functionaliteiten. Denk niet gelijk dat dit troep is: de stofzuigers doen wat je van een stofzuiger zou mogen verwachten.

Is er een interessante Dirt Devil stofzuiger aanbieding te gebruiken?

Je kunt altijd wel op een manier besparen op je nieuwe stofzuiger. Hierboven geven we je tips voor het vinden van een Dirt Devil stofzuiger aanbieding.

Aanvullende vragen of twijfel je over een specifieke Dirt Devil stofzuiger? Schroom niet om ons dan een berichtje te sturen of een reactie achter te laten onderaan de pagina.