Bol.com Stofzuiger

Als we het over het kopen van een nieuwe stofzuiger hebben, moet je waarschijnlijk gelijk aan Bol.com. Niet heel gek: de webshop is dé plek voor allerlei elektronische apparaten, waaronder stofzuigers. Bol.com is een platform: niet alleen de webshop zelf verkoopt stofzuigers, ook partners van Bol.com kunnen modellen verkopen. Hierdoor is het aanbod enorm, wat voor jou als klant goed kan uitpakken.

Om een goede keuze te maken bij Bol.com voor een nieuwe stofzuiger, kan het slim zijn om onze gids door te nemen. In deze uitgebreide koopgids gaan we dieper in op het stofzuiger-assortiment bij Bol.com en checken we welke stofzuiger bij Bol.com als beste bestempeld wordt. We sluiten de gids af met een FAQ om je verder op weg te helpen.

Stofzuiger kopen bij Bol.com

Zoals we daarnet al vermeldden is het aanbod van stofzuigers enorm. Een simpel bezoekje aan de stofzuigerhoek leert ons dat Bol.com op dit moment ruim twee duizend stofzuigers aanbiedt. Nogmaals: het gaat om stofzuigers die ook door wederverkopers aangeboden worden. Hierdoor kan het zo zijn dat we binnen de duizenden stofzuigers dubbele modellen tegen kunnen komen.

Alle stofzuigers bij Bol.com

Zoomen we in op het hele assortiment bij Bol.com aan stofzuigers, dan zien we gelijk een mooie verdeling in de verschillende soorten stofzuigers. We zetten de verschillende soorten stofzuiger modellen die je ontdekt bij Bol.com op een rij met de bijhorende aantallen.

Wat wij zelf erg prettig vinden is dat je bij Bol.com op heel veel manieren verder kunt filteren. Hiermee kun je in een paar stappen de juiste stofzuiger ontdekken. Je kunt bij Bol.com filteren op:

 • Stofzuigermerken (komen we straks op terug)
 • Beste getest
 • Kleuren
 • Aanbiedingen
 • Bezorgopties
 • Duurzaamheid (hier word ik persoonlijk erg blij van)
 • Prijzen (zelf bepalen hoeveel)
 • Levertijden
 • Wat vinden anderen (belangrijk voor de keuze voor beste Bol.com stofzuiger)

Filter je vervolgens door, dan kun je opnieuw dieper filteren op:

 • Snoerlengte (handig voor de stofzuiger actieradius)
 • Geluidsniveau (zo ontdek je snel een stille stofzuiger)
 • Geschiktheid voor type vloer
 • Type zuigmond
 • HEPA-filter

Je kunt alle filters met elkaar combineren en juist dat maakt het interessant! Met stip op nummer één is Bol.com op het gebied van filtermogelijkheden voor het ontdekken van de beste stofzuiger. Bol.com geeft trouwens ook interessante tips in de vorm van video’s. Bekijk bijvoorbeeld hieronder een stofzuiger-hack.

Merken van stofzuigers

Zoals we al hadden verwacht ontdek je bij Bol.com alle grote stofzuigermerken. Een greep uit de merken:

We zien echt enorm veel merken terug als we klikken op ‘meer’, waarna je zelfs kunt zoeken naar specifieke merken. Opvallend genoeg zien we ook merken voorbij komen die ook door partners bij Blokker aangeboden worden.

Beste Bol.com stofzuiger

Bij de filtermogelijkheden stonden we net al stil bij twee opties om snel de beste Bol.com stofzuiger te kunnen ontdekken. Zo is er de mogelijkheid om het complete aanbod te filteren op ‘Best getest’, waarna toonaangevende waakhonden (denk aan de Consumentenbond) adviezen meegenomen worden bij de selectie. Natuurlijk is het ook belangrijk om te letten op de beoordeling van eerdere kopers. Zo kom je er bijvoorbeeld achter dat een specifieke stofzuiger in een bepaalde situatie niet altijd de beste hoeft te zijn.

We zijn per model op zoek gegaan naar de beste Bol.com stofzuiger volgens klantenreviews. Bekijk hieronder alle beste keuzes op een rij en doe er je voordeel mee :).

Waarom je stofzuiger kopen bij Bol.com?

Laten we eens stil staan waarom het slim kan zijn om je stofzuiger bij Bol.com te kopen. Zoals we daarnet al aangaven is het aanbod in stofzuigers bij Bol.com écht enorm. Met duizenden stofzuigers ga je zeker slagen: het wordt helemaal makkelijk als je gebruikt maakt van de vele filters.

Alle redenen op een rij waarom het slim is om je stofzuiger bij Bol.com te kopen:

 • Vele filters om de juiste stofzuiger te vinden die precies past bij jouw wensen
 • Vaak enorm scherpe prijzen (goedkoper dan bij concurrenten als Blokker en Mediamarkt)
 • Overzichtelijke webshop waar je makkelijk kunt vergelijken
 • Handige keuzehulp (na vijf vragen precies zien welke stofzuiger bij je past)
 • Soms exclusieve aanbiedingen (gaan we straks dieper op in)
 • Super snelle verzending en gratis retourneren
stofzuiger bol.com
Overzichtelijkheid staat bij Bol.com voorop. © Bol.com/Printscreen

Bol.com stofzuiger aanbiedingen

Bol.com staat natuurlijk bekend als de webshop waar je moet zijn op dagen als Black Friday. Met een enorm aanbod in huishoudelijke apparaten kun je er flink inslaan met dit soort dagen. Maar ook zonder Black Friday óf Cyber Monday deals kun je altijd wel een mooie deal pakken. We zetten hieronder op een rij hoe jij gebruik kunt maken van een Bol.com stofzuiger aanbieding.

 • Aanbiedingen: natuurlijk heb je bij Bol.com ook gewoon reguliere aanbiedingen. In de linkerzijbalk kun je filteren op ‘aanbiedingen’. Op het moment van schrijven heeft Bol.com meer dan 100 aanbiedingen. Zeker slim om daar dus op te filteren voor je zomaar overgaat tot aankoop.
 • Retourdeals: zo nu en dan heeft Bol.com retourdeals. Het gaat om geretourneerde stofzuigers, waarvan alleen de verpakking wat beschadigd kan zijn. Dit kan je al snel tientallen euro’s besparen.
 • Cash-back acties: Bol.com heeft vaak interessante cash-back acties voor stofzuigers. Hiermee krijg je een gedeelte van je aankoopbedrag terug. Ook webshops als Coolblue heeft dit soort aanbiedingen vaker.
 • Gratis proberen: vaak kun je voor een langere tijd gratis een stofzuiger proberen voor je hem zomaar koopt. Dit kan erg handig zijn als je zeker wil weten dat je je euro goed besteed.

En zoals we al aangaven is Bol.com natuurlijk een belangrijke webshop om een bezoekje te brengen tijdens Black Friday!

FAQ: meestgestelde vragen over Bol.com stofzuigers

Waarom zou ik mijn nieuwe stofzuiger bij Bol.com moeten kopen? Is Bol.com wel een betrouwbare webshop? Deze en veel andere vragen krijgen we zo nu en dan binnen op de redactie. Dit was dan ook voor ons een van de beweegredenen om deze complete Bol.com stofzuiger gids te maken. Bekijk de veelgestelde vragen in onderstaande FAQ.

Verkoopt Bol.com stofzuigers?

Ja, en niet zo'n klein beetje ook. Bol.com is een van de grootste Nederlandse webshops voor stofzuigers.

Waarom zou ik mijn stofzuiger bij Bol.com moeten kopen?

Bol.com staat bekend om haar razendsnelle levering. Daarbij zijn de prijzen van stofzuigers bij Bol.com vaak lager dan bij concurrenten.

WElke merken ontdek ik bij Bol.com allemaal?

Bol.com heeft alle grote stofzuigermerken in haar assortiment. Van Miele tot Philips en van iRobot tot Neato

Heeft Bol.com mooie stofzuiger aanbiedingen?

Ja, in veel gevallen is er sprake van een cash-back actie of kun je genieten van een percentuele korting. Je kunt ook op andere manieren besparen: bijvoorbeeld door te kijken naar retourdeals.

Heb jij een extra vraag óf wil je jouw ervaringen delen met het kopen van een stofzuiger bij Bol.com? Stuur ons dan gerust een berichtje of laat hieronder een reactie achter.