Blokker Stofzuiger

Blokker is een populaire winkel voor het kopen van een stofzuiger. De populariteit lijkt toegenomen te zijn, nadat Blokker een soort platform is geworden is voor wederverkopers. Hiermee is Blokker vergelijkbaar geworden met platformen als Bol.com en Amazon. Een van de grote voordelen hiervan is dat je er onwijs veel stofzuigers kunt ontdekken: ja, veel meer dan in de winkels zelf natuurlijk.

Vanwege het feit dat we nog al wat vragen binnen hebben gekregen, hebben we besloten om een webshop koopgids voor stofzuigers te schrijven. We vertellen je alles wat je moet weten over Blokker stofzuiger informatie: van de beste keuzes tot voordelen van Blokker zelf.

Stofzuiger kopen bij Blokker

Zoals we daarnet al aangaven is Blokker een veelbezochte webshop voor het kopen van een stofzuiger. Het aanbod is enorm: op het moment van schrijven ontdekken we maar liefst 502 verschillende stofzuigers. Naast stofzuigers heeft Blokker ook allerlei toebehoren: denk aan stofzuigerzakken, stofzuigeronderhoudsmiddelen en stofzuigeronderdelen (mondstukken en zuigstukken).

Welke stofzuigers verkoopt Blokker?

Laten we verder inzoomen op het assortiment van Blokker. Zoals we al aangaven heeft Blokker meer dan 500 stofzuigers in haar assortiment. Deze zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

Zoals je kunt zien gaat het dus om alle populaire stofzuigermodellen. Wat wij wel op vinden vallen is dat er bijna net zoveel steelstofzuigers als traditionele stofzuigers zijn bij Bol.com. Het aanbod in robotstofzuigers en bouwstofzuigers is een stuk minder.

blokker stofzuiger
De overzichtelijke webshop van Blokker. © Blokker/Printscreen

Populaire stofzuiger merken bij Blokker

Waar we graag wat langer bij stil willen staan in deze Blokker stofzuigergids, is een blik op de stofzuigermerken. Er zijn namelijk een aantal merken die we niet veel tegenkomen bij shops als Bol.com, Amazon en Mediamarkt. Het gaat met name om ‘goedkopere’ stofzuigers. Zo is er FilterPro, Scanpart en Cecotec. Merken waar wij wat minder bekend mee zijn. We zetten de populairste merken op een rij:

 • Scanpart
 • Miele
 • Numatic
 • TurboTonic
 • Bosch
 • Samsung
 • AEG
 • Dyson
 • Nilfisk
 • FilterPro
 • Philips

Opvallend genoeg heeft Blokker de meeste stofzuigers van Scanpart in haar assortiment: 83 stuks, wat ruim meer is dan Miele met 42 stofzuigers op de tweede plaats.

Beste Blokker stofzuiger

Op naar de beste Blokker stofzuiger op dit moment. Net als bij de andere stofzuigergidsen per webshop kijken we naar de best beoordeelde stofzuiger van klanten van de specifieke webshop. Gelukkig ontdekken we bij veel webshops altijd een filtermogelijkheid op de beoordeling. Hiermee heb je in een simpele klik de beste stofzuigerkeuzes voor ogen. Bij Blokker moesten we even zoeken, gezien deze optie niet in de linker filterbalk te vinden is. Rechtsboven vinden we wel de mogelijkheid om te sorteren op ‘best beoordeeld’.

Op basis van de beoordeling zetten we de beste Blokker stofzuiger op een rij per model. Doe er je voordeel mee!

Bovenstaande uitgelichte stofzuigers zijn vastgesteld op peildatum 17 maart 2021. We proberen onze gegevens zo up-to-date mogelijk te houden.

Voordelen van stofzuigers bij Blokker

Blokker is al jarenlang een begrip en is stiekem niet weg te denken uit de Nederlandse winkelstraten. Online is Blokker de laatste tijd flink gas aan het geven. We gaven daarnet al aan dat Blokker haar webshop open heeft gesteld voor partnerverkopers. Hier kun jij als stofzuiger-consument je voordeel mee doen: zo kun je de prijzen van meerdere aanbieders onder één dak vergelijken en hoef je niet van webshop naar webshop te klikken.

We hebben alle voordelen van Blokker als webshop hieronder op een rij gezet:

 • Snelle levertijden: 1-2 werkdagen je stofzuiger in huis
 • Gratis bezorging: Blokker hanteert een gratis verzending vanaf 40 euro. Daar kom je wel aan met een goede stofzuiger!
 • Gratis retourneren: je hebt 100 dagen de tijd om je stofzuiger gratis te retourneren. Genoeg tijd om erachter te komen of hij aansluit op jouw wensen
 • Enorm aanbod: met zo’n half duizend stofzuigers ontdek je bij Blokker zeker wel de stofzuiger die past bij jouw wensen
 • Overzichtelijke webshop: Blokker vinden wij een overzichtelijke shop, waar je makkelijk kunt filteren.
 • Producten worden ondersteunt met video’s: twijfel je over een stofzuiger? Neem een kijkje bij de video’s van Blokker op YouTube!

Onderstaand een video van Blokker, waarin een Dirt Devil DD 5500-3 Inifity Rebel 50 uitgelicht wordt.

Blokker stofzuiger aanbiedingen

Blokker staat bekend om haar aanbiedingen. Zo heeft de winkel vaak een percentuele korting op huishoudelijk apparaten, waaronder stofzuigers. Wanneer je een bezoekje brengt aan de homepage van de site krijg je gelijk de opvallend oranje cirkels voor ogen, waarna je door kunt klikken naar de aanbiedingenpagina. Met een handige timer kun je zien hoe lang een aanbieding dan ook nog geldig is, bekijk bijvoorbeeld onderstaande (tijdelijke) deal van de Vileda steam XXL.

blokker stofzuiger aanbieding
Een voorbeeld van een Blokker stofzuiger aanbieding. © Blokker/Printscreen

FAQ: vragen over Blokker stofzuigers

We hebben besloten om Blokker ook op te nemen in onze Stofzuigerskopen.nl database, omdat we daarover enkele vragen ontvingen. We hebben de veelgestelde vragen opgesomd in onderstaande FAQ.

Verkoopt Blokker ook stofzuigers?

Zeker! Uit ons onderzoek blijkt dat Blokker zelfs meer dan 500 stofzuigers op haar website aanbiedt.

Verkoopt Blokker alle stofzuigers zelf?

Nee, diverse stofzuigers worden verkocht door partners op het Blokker-platform. Hier merk je als koper echter bijna niets van.

Waarom zou ik mijn stofzuiger bij Blokker moeten kopen?

Je hebt de stofzuiger snel binnen, je kunt honderden modellen met elkaar vergelijken en je hebt recht op 100 dagen gratis retourneren.

Heeft Blokker nu een interessante stofzuiger aanbieding?

Er is altijd wel een mooie stofzuiger aanbieding te fiksen. Bekijk hierboven een goede deal met extra korting.

Twijfel je over je aankoop of heb je een ervaring met het kopen van een Blokker stofzuiger die je graag met ons wil delen? Neem dan gerust contact met ons op!