best beoordeelde stofzuiger

Best beoordeelde stofzuiger

We zijn er allemaal naar op zoek, de best beoordeelde stofzuiger. Want die moet toch wel goed zijn? Beoordelingen door gebruikers zijn namelijk eerlijk en oprecht. Daarom heb ik uitgezocht wat de best beoordeelde stofzuiger van dit moment is. En niet één model in zijn algemeen maar per verschillende stofzuiger soort de best beoordeelde stofzuiger, dus van stofzuiger met zak tot aan de steelstofzuiger.

Onderzoek best beoordeelde stofzuiger

Verschillende stofzuiger merken kunnen wel beweren dat ze de beste stofzuiger aanbieden maar uiteindelijk geven beoordelingen van gebruikers het eerlijkste en beste beeld. Deze geven een oprechte mening over het gebruik van de stofzuiger en hebben er niets aan om erover te liegen. Daarom ben ik op onderzoek uitgegaan en zal ik de resultaten hieronder delen. Ik heb bij verschillende webshops gekeken naar de best beoordeelde stofzuiger met zak, stofzuiger zonder zak, steelstofzuiger, robotstofzuiger en kruimeldief. En dan ook waarom dit de best beoordeelde stofzuiger van dit moment is.

Best beoordeelde stofzuiger met zak

Ik heb gekeken naar de webshops Bol.com, Coolblue, Amazon, Blokker en Mediamarkt om erachter te komen wat per verschillende webshop de best beoordeelde stofzuiger met zak is. En daarnaast waarom deze het best beoordeeld is en hoe overtuigend de beoordeling daadwerkelijk is, want 200 beoordelingen zeggen natuurlijk meer dan 3 beoordelingen.

 • Bol.com: Miele Complete C3 Cat&Dog, deze stofzuiger scoort 4,7 van de 5 sterren en is door 258 mensen beoordeeld op Bol.com. De stofzuiger blinkt uit voor veel mensen dankzij de dierenharenborstel.
 • Coolblue: Miele Complete C3 PowerLine Cat&Dog, net als bij Bol.com komt deze stofzuiger met zak van Miele goed uit de beoordelingen.
 • Amazon: Miele S 8340 stofzuiger met zak, opvallend weer een Miele stofzuiger die goed beoordeeld is.
 • Blokker: Philips Performer Active FC 8587/09, met een krachtige en efficiente 900W motor heeft deze Philips stofzuiger een uitstekende stofopname en blijft de zuigkracht goed.
 • MediaMarkt: Miele Complete C3 Score, deze stofzuiger van Miele is met 6 verschillende standen ideaal voor heel je huis. Van gordijnen tot aan harde vloeren alles kan schoongemaakt worden met deze 6 verschillende standen.

Best beoordeelde stofzuiger zonder zak

Een voordeel van zakloze stofzuigers is dat je niet steeds stofzakken hoeft te kopen en vaak is de stofbak doorzichtig waardoor je direct kunt zien hoe vol deze zit. En ander voordeel is dat je ook sneller iets kunt terugvinden wanneer je iets per ongeluk opzuigt. Een nadeel is dat bij het schoonmaken van de stofbak veel stof vrijkomt, wanneer je allergie hebt kan dit vervelend zijn. Maar buiten de voordelen en nadelen om, wat is de best beoordeelde stofzuiger zonder zak op dit moment?

 • Bol.com: Rowenta Silence Force R07691, Deze stofzuiger zonder zak van Rowenta blinkt uit vanwege het lage geluidsniveau (67dB) en met meerdere bijgeleverde mondstukken is deze stofzuiger geschikt voor alle ondergronden.
 • Coolblue: Rowenta Silence Force R07691, net als bij Bol.com is de stofzuiger zonder zak van Rowenta het best beoordeeld op Coolblue.
 • Amazon: Philips PowerPro Compact FC9332/09, deze stofzuiger scoort op Amazon 4,5 van de 5 sterren. Bizar is dat deze stofzuiger door 14.331 mensen beoordeeld is, dit geeft wel aan hoe waardevol de 4,5 van de 5 sterren dan zijn.
 • Blokker: Philips PowerPro Compact FC9331/09, door maar liefst 699 mensen beoordeeld met uiteindelijk gemiddelde 4,5 van de 5 sterren. Deze stofzuiger gebruikt PowerCyclone-technologie wat stof effectief verwijdert en daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een TriActive-borstel wat ervoor zorgt dat er aan 3 zijdes stof opgenomen wordt.
 • MediaMarkt: Philips Series 9000 XB9154/09. Deze stofzuiger zonder zak van Philips wordt het best beoordeeld bij MediaMarkt vanwege het PowerCyclone technologie om stof op te zuigen en vanwege het TriActive Ultra-mondstuk wat vanuit alle kanten stof opzuigt.

Best beoordeelde steelstofzuiger

Steelstofzuigers zijn enorm populair tegenwoordig, steeds vaker vervangen ze de klassieke stofzuiger. Dit vanwege het gebruiksgemak, steelstofzuigers zijn licht van gewicht en compact waardoor je eenvoudig door jouw ruimte beweegt met een steelstofzuiger. Een merk wat bij de meeste mensen wel bekend is is Dyson, soms heb je het gevoel dat er geen andere steelstofzuigers zijn dan die van Dyson. Maar is Dyson ook echt onder de stofzuiger gebruikers de best beoordeelde steelstofzuiger of is het een knap staaltje merkimago van het merk. Ook voor de steelstofzuigers hebben wij per webshop gekeken welke het beste beoordeeld is, zie hier de resultaten:

 • Bol.com: Dyson V11 Absolute Extra, met maar liefst 4,5 van de 5 sterren uit 196 beoordelingen scoort deze Dyson steelstofzuiger het beste op Bol.com. Met het lichte gewicht van 3 kilo en een accuduur van 60 minuten is deze steelstofzuiger erg populair.
 • Coolblue: Dyson V15 Detect Absolute, de steelstofzuiger van Dyson heeft een groene laser waardoor je stof kunt zien die je normaal niet zou zien met het blote oog. Deze Dyson V15 krijgt een 9,2 als cijfer van 93 beoordelingen wat natuurlijk een uitstekende beoordeling is.
 • Amazon: Philips SpeedPro steelstofzuiger, deze steelstofzuiger blinkt uit met een accuduur van 30 tot 40 minuten en is het best beoordeeld op Amazon.
 • Blokker: Philips SpeedPro FC6723/01. De steelstofzuiger van Philips ontvangt op de webshop van Blokker 4,6 van de 5 sterren dankzij de prima zuigkracht en het 180 graden mondstuk met LED-verlichting wat het stof opzuigt.
 • MediaMarkt: Samsung Jet 75 Complete, een opvallende best beoordeelde steelstofzuiger bij MediaMarkt. Geen Dyson of Philips bij MediaMarkt maar een steelstofzuiger van Samsung, 223 beoordelaars geven gemiddeld 4,8 van de 5 sterren aan de Samsung Jet 75 Complete steelstofzuiger.

Best beoordeelde robotstofzuiger

Een robotstofzuiger is een stofzuiger die automatisch jouw ruimte stofzuigt wanneer en waar jij wilt, dit kan je vaak instellen via een app. Een voordeel wanneer je weinig tijd hebt, dan kan je de robotstofzuiger zijn werk laten doen wanneer je er niet bent. Echter is het niet altijd een volledige vervanging van je klassieke stofzuiger, je moet vaak zelf nog de hoeken en plinten nalopen. Maar een goede toevoeging is het zeker weten, daarom heb ik ook voor de robotstofzuiger gecheckt welke het beste beoordeeld is.

 • Bol.com: Xiaomi Roborock S6, deze robotstofzuiger van Xiaomi is één van de luxere modellen. De robotstofzuiger heeft een gebruikstijd van 3 uur en laadt op binnen 60 minuten.
 • Coolblue: Eufy by Anker Robovac 35C. Deze robotstofzuiger krijgt van 285 beoordelingen gemiddeld het cijfer 8,9. Een groot voordeel van deze stofzuiger is dat hij de zuigkracht automatisch aanpast aan de ondergrond.
 • Amazon: iRobot Roomba 960. Uit maar liefst 12.000+ beoordelingen scoort deze robotstofzuiger 4,4 van de 5 sterren. Deze robotstofzuiger is ideaal voor alle vloertypes en dierenharen.
 • Blokker: Medion MD 18500 Robotstofzuiger. Zeer geschikt voor het opzuigen van dierenharen en een accuduur van 90 minuten.
 • MediaMarkt: iRobot Roomba i7+, deze robotstofzuiger van iRobot werkt volledig automatisch. De stofzuiger gaat zelf naar het laadstation en leegt daar het stofreservoir. De robotstofzuiger is daarnaast te bedienen via Google Assistant en Amazon Alexa.

Best beoordeelde kruimeldief

Een kruimeldief is een kleine stofzuiger, ook wel handstofzuiger, die je snel pakt om kleine hoeveelheden stof en vuil op te zuigen. Belangrijke punten om naar te kijken bij een kruimeldief zijn de mondstukken die erbij zitten, de zuigkracht, het gewicht en de omvang van de handstofzuiger. Vaak gebruik je het om kleine delen stof of vuil tussen kieren weg te halen dus is het handig als de stofzuiger gebruiksvriendelijk is en gemakkelijk te gebruiken is. Maar welke kruimeldief is het best beoordeeld?

 • Bol.com: Cecotec ExtremeSuction, deze kruimeldief is multi-functioneel inzetbaar door 5 verschillende kopstukken. De kruimelzuiger kan zowel vast als vloeibaar vuil opzuigen en is gemiddeld met 4,6 sterren beoordeeld door 199 verschillende beoordelaars.
 • Coolblue: Philips FC6149. Deze kruimeldief van Philips is volgens de beoordelingen zeer geliefd vanwege de uitstekende zuigkracht die kleine hoeveelheden vuil en stof opzuigt.
 • Amazon: Bosch Professional handzuiger GAS 18V-1. Ideaal voor plinten en kieren, 1800 beoordelaars kunnen hierover meepraten die gemiddeld 4,3 van de 5 sterren gaven.
 • Blokker: Black & Decker NVC215W-QW kruimeldief, deze kruimeldief van Black & Decker is geschikt voor kleine hoeveelheden maar ook geschikt voor wat grotere stukken vuil of stof en komt als best beoordeelde kruimeldief naar boven bij Blokker.
 • MediaMarkt: AEG HX6-35TM kruimeldief, de stofzuiger van AEG krijgt een goede beoordeling op de zuigkracht en met de uitrekbare zuigmond is het gemakkelijk om moeilijke plekken schoon te krijgen.